fbpx

Jubilerende Rijnmondband verhuist naar nieuw clubgebouw

9 januari 2020 Geplaatst door: Marvin Schaap Rijnmondband

SCHIEDAM – Binnenkort zal de Show- & Marchingband Rijnmondband uit Schiedam haar clubgebouw aan de Lange Nieuwstraat verlaten. Gelukkig is er op tijd een nieuwe ruimte gevonden waar de vereniging enthousiast kan doorgaan met musiceren!

Na meer dan 30 jaar is het moment aangebroken om de sleutels van het rijksmonumentale Blauwhuis te overhandigen aan de projectontwikkelaar van het Blauwhuiskwartier. Het Blauwhuiskwartier is een nieuw plan voor woningbouw tussen de Lange Nieuwstraat en de Nieuwe Haven in het historische centrum van Schiedam. Het clubgebouw van de Schiedamse topmuzikanten is onderdeel van dit plan. De vereniging is daar enkele jaren geleden van op de hoogte gesteld en heeft inmiddels, met behulp van de Gemeente Schiedam, eind vorig jaar een geschikte nieuwe locatie gevonden.

De nieuwe oefenruimte bevindt zich in het pand aan de Van Deventerstraat 34. Dit gebouw bestaat uit twee verdiepingen waarvan de begane grond wordt gebruikt door Stichting Net Niet Genoeg.

De komende weken zal er nog hard gewerkt worden in het nieuwe pand om deze ‘repetitieklaar’ te maken én om het 90-jarig bestaan van de Rijnmondband te vieren!

We nodigen u graag binnenkort uit in ons nieuwe gebouw voor een Open Huis om met ons onder het genot van een hapje en een drankje het nieuwe clubgebouw van de Rijnmondband te bezoeken.

Wilt u meer weten over de Rijnmondband uit Schiedam?
Neem dan contact op met Marvin Schaap.

Marvin Schaap
Manager Rijnmondband Schiedam

T +31(0)612630637
E m.schaap@rijnmondband.nl
I www.rijnmondband.nl