fbpx

Jubileumtaptoe 8 juni 2024

Op zaterdag 8 juni vieren we onze 95ste verjaardag tijdens onze jubileumtaptoe! Alle muziekliefhebbers zijn van harte uitgenodigd om dit feestelijke evenement bij te wonen op het sportveld van Hockey Combinatie Schiedam (HCS). 

De jubileumtaptoe start om 19:30 uur met het voorprogramma waar de Rijnmondband 3 de avond muzikaal zal inleiden. Om 20:00 uur gaan de eerste shows van start. Je kunt deze avond, naast ‘Capture The Flag’ van de Rijnmondband, optredens bewonderen van onze collegaorkesten: Adest Musica uit Sassenheim, Jong Irene uit Ede, Irene uit Ede, Euroband uit Rotterdam en natuurlijk kan onze eigen Jeugd Rijnmondband ook niet ontbreken. Het volledige programma duurt tot +/- 22:30 uur.

Tickets
Tickets voor de jubileumtaptoe bedragen €7,50 en zijn te bestellen via onze webshop (zie hieronder). Er is voldoende zitplaats op de onoverdekte tribune, maar het is uiteraard ook mogelijk om langs de hekken te staan. Voor de tribune kunnen we geen zitplaatsen reserveren. Mocht dit nodig zijn dan verzoeken we jullie om tijdig aanwezig te zijn op het taptoeterrein. Je ontvangt automatisch een mail wanneer je betaling is voltooid. De tickets sturen wij je daarna toe.

Om toegang tot de taptoe te verkrijgen dien je je ticket digitaal of uitgeprint mee te nemen.

Parkeren
Auto’s kunnen worden geparkeerd op de parkeerplaats van Hermes DVS, vanaf daar is het zo’n 10 minuten lopen naar het taptoeterrein. Het parkeerterrein van Hermes DVS/HBSS is aan het Trimpad, te bereiken via de Olympiaweg. Uiteraard is het wel mogelijk om medereizigers af te zetten en vervolgens de auto te parkeren bij Hermes DVS.

premium bootstrap themes

Sponsoren
Onze jubileumtaptoe kunnen wij niet organiseren zonder alle hulp van onze sponsoren: Gemeente Schiedam, Eat Palazzo, Hockey Combinatie Schiedam, Mobility Center, Nooteboom Tours, Swinckels en VB Sustainable Together.

Wil je meer weten?

Mail naar manager@rijnmondband.nl óf vul onderstaand contactformulier in.