fbpx

Kom jij bij ons het stof uit je instrument blazen?

Trompet, Sousafoon, Trombone of Euphonium? Dan zoeken wij jou!
Wil jij een keer meerepeteren? Sluit je aan bij de groep en ontvang als eerste informatie en de uitnodiging voor onze open repetitie.

Over ons

Bij de Rijnmondband vinden wij naast het maken van muziek ook andere waarden heel belangrijk. Zo zijn wij een hele hechte, gezellige groep en wordt er op alle repetities ook gelachen. Elk jaar organiseren we daarnaast verschillende activiteiten voor de groep.  Een kijkje in de sfeer binnen de club? Kijk dan snel onderstaande after movie van onze teambuildingdag in 2019!

Optredens

Wij zijn de Show- and Marchingband van de Rijnmondband en verzorgen doorgaans zo’n 20 optredens per jaar in binnen- en buitenland. Hier een greep uit onze favorieten:

1. Musikparade (DE)
2. Taptoe Groningen
3. Chalon-sur-saône (FR)
4. Aabenraa (DK)
5. Taptoe Delft

Praktische info

Wij hebben een minimale leeftijd van 16 jaar, op dit moment is ons oudste RMB’er 53 jaar en hebben we een gemiddelde leeftijd van 26 jaar. Wij repeteren altijd op de vrijdagavond van 20:15 – 22:30 en onze showrepetities vinden vaak op zondag plaats. De maandelijkse contributie die wij als leden betalen betreft €18,-. Als je bij ons komt spelen krijg een instrument van de vereniging in bruikleen.